Ydelser

Jeg tilbyder:

Trivsel og Samarbejde
For at bevare motivationen og det gode arbejdsmiljø i din virksomhed, er trivselssamtaler en vigtig del af en leders eller mellemleders opgave. Men der er sjældent tid til at afholde dem. Derfor tilbyder jeg at afholde trivselssamtalerne for dig.

  • Trivselssamtaler
  • APV og AMO


PA-opgaver

PA-opgaverne er generelt administrative opgaver som jeg primært udfører hjemmefra. Det kan dog være at det, til tider, er en god idé at jeg er i virksomheden, alt efter hvad der passer bedst i forhold til opgaven. Vi kan enten aftale timeforbrug eller hvor mange dage der er brug for. Det er helt op til dig og hvad du har brug for. Listen her under er ikke en endelig liste, så kontakt mig endelig, så vi kan skræddersy opgaven til lige netop din virksomhed.

  • Generelle ad hoc opgaver
  • Møder og events
  • Administration vedr. bestyrelsesmøder

Samarbejdet med Cordes Cooperate
Mulighederne kan skræddersys til lige netop din virksomhed, sådan at du kun betaler for den ydelse du har brug for og intet andet. Det kan være en enkelt opgave, nogle faste timer eller dage eller et længere projekt. Når du vælger mig som din samarbejdspartner, så starter vi med et uforpligtende møde hvor vi forventningsafstemmer i forhold til opgaven.